Al ruim 15  jaren een betrouwbare partner in Groningen op het gebied van showtechniek, producties en evenementen zowel voor verhuur, verkoop alsook voor vaste installatie's.

Wij verkopen en verhuren vrijwel alles op het gebied van audio, video, rigging en licht, voor zowel de zakelijke als particuliere klant. Wij zijn jouw partner voor elk evenement van klein tot groot. Wij verzorgen en faciliteren de complete technische productie rondom evenementen, podia, DJ's en artiesten.

Als klant sta je bij ons centraal en gaat ons team de uitdaging aan om samen alle wensen vorm te geven.
Met een ervaring team professionals streven wij keer op keer naar vernieuwing, creativiteit en de beste kwaliteit. Wij verzorgen onder andere evenementen, tentfeesten, festivals, beursstand, bedrijfspresentatie & bedrijfsfeesten, drive-in shows & trouwerijen en techniek voor bands & tape artiesten, presentatie & omroep systemen 100V, truss systemen en podia verhuur. Ons gemotiveerd en enthousiast team, met ruime kennis en ervaring in de licht- en geluidsbranche, staat klaar om oplossingsgericht en persoonlijk te adviseren teneinde het gewenste resultaat te bereiken.Maak gerust een afspraak, iedere samenwerking start met een goed kop koffie!