ShowSales Groningen

ShowSales Groningen

Voor de verkoop en installatie tak binnen TC-Pro gebruiken wij de marktnaam ShowSales. 
ShowSales richt zich uitsluitend op de verkoop en installatie van een zeer ruim assortiment audio, video en licht apparatuur en bijkomstig gebruiksartikelen voor de verhuurmarkt.

ShowSales is een verkoop en installatiebedrijf voor audiovisueel, geluid en verlichting voor horeca, utiliteit, winkels en scholen. Wij realiseren kleine installaties maar ook complete en volledig doordachte Turn Key concepten van ontwerpt tot en met de uitvoert. Daarnaast staan wij garant voor een hoog service niveau en willen u als klant dan ook altijd optimaal van dienst zijn. Door open en helder te communiceren komt u nooit voor vervelende verassingen te staan. 

Bent u toe aan een nieuwe installatie of benieuwd hoe wij u huidige installatie kunnen optimaliseren? Of zoekt u gewoon een leverancier voor een nieuwe geluidsinstallatie of een rol tape?

 

Bekijk ook onze website www.ShowSales.nl

 • Verkoop_winkel.jpg
 • winkel.jpg
 • verkoop2.png
 • verkoop3.jpg

Verkoop

ShowSales heeft een uitgebreid inkoopnetwerk en beschikt over diverse dealer-schappen en kan vrijwel ieder gewenst product leveren. 

Veelal kunnen wij leveren tegen gunstige tarieven. Maandelijks hebben wij interessante aanbiedingen op het gebied van audio, licht en gebruiksmateriaal voor zakelijke en particuliere klanten. 

Houdt regelmatig onze facebook pagina in de gaten voor de laatste aanbiedingen. 

Wij hebben diverse lampen, kabels, tape en klein materiaal op voorraad. Daarnaast hebben wij een beperkte voorraad van QSC en Klotz producten.  Wij zijn tevens de QSC verkoop en installatie dealer van Groningen!

Opzoek naar een specifiek product? 
Vraag geheel vrijblijvend een prijsopgave aan. 
Voor retailers en verhuurbedrijven hebben wij vaak scherpte prijzen!

 • QSC.jpg
 • instal_4.png
 • Fust.jpg
 • Installatie.jpg

Installatie Audio, Video & Licht

Installatie voor Horeca, utiliteit en particulieren 

Het Licht en Geluid is het koppend hart van iedere horeca zaak en absolute noodzaak. Een leuk restaurant en goed café of een stomende discotheek heeft geen bestaansrecht zonder een goed doordacht licht- en geluidsplan. Voor iedere locatie gelden andere eisen, verwachtingen en budgeten. ShowSales zal samen met de klant een Plan van Eisen opstellen waarin de wensen en verwachtingen duidelijk worden weergegeven. 

Ook voor licht, geluid en video voor hotels, scholen en conferentiecentrum kunnen wij je tot dienst zijn. Naast de technische kennis is er ook bouwkundige kennis aanwezig binnen het bedrijf. Hierdoor begrijpen wij het bouwproces vanaf dag 1 en kunnen wij in een vroeg stadium meedenken, adviseren en het geheel integreren in het ontwerp en bouwproces. 

 Hoe eerder de klant bezig is met het licht en geluid hoe beter dit kan worden geïntegreerd. Het uiteindelijke concept wordt voor een grootdeel bepaald door een vernieuwend en uitdagend totaal plan waarvoor klanten terug willen komen. 

In een vroeg stadium kan rekening worden gehouden met bekabeling, bouwkundige voorzieningen, architectonische samenhang en de kosten. Licht en Geluid is veelal een ondergeschoven kindje en wordt betaald met het laatste geld uit de renovatie. Het resultaat een plan dat niet aansluit op het concept, slecht is doordacht, slecht van kwaliteit en niet is geïntegreerd in het gebouw. 

 ‘’Licht en Geluid is geen slotsom maar de uitstraling van je zaak, ga vroegtijdig in gesprek en laat je niet verassen twee week voor de opening’’ Neem gerust contact op om geheel vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken met ons.

 • rma2.jpg
 • rma1.jpg
 • rma3.jpg

Service

Reparatie 

ShowSales beschikt over een eigen technische dienst. Je kunt daar terecht met alle defecte producten die zijn aangekocht bij ShowSales maar ook bij andere partijen. Reparaties onder garantie gelden uitsluitend voor producten die aangekocht zijn bij ShowSales, in alle andere gevallen rekenen wij kosten voor reparatie, handeling en verzending. 

ShowSales kan besluiten om de producten te laten herstellen bij de producent of een externe Technische Dienst. 

Wij herstellen en onderhouden oa. mixers, versterkers, cd-spelers, movingheads, scanners licht effecten 


RMA aanvragen 

Wij willen je vragen om voor iedere reparatieaanvraag gebruikt te maken van ons RMA-formulier. Je kunt dit formulier invullen en gezamenlijk met het apparaat toesturen of afgeven bij ShowSales. Zonder dit formulier worden de goederen NIET geaccepteerd. 

Reparaties tot € 100,- excl. btw worden zonder prijsopgave direct uitgevoerd. Voor ieder apparaat, met uitzondering van garantie, vragen wij € 35,- excl. btw aan onderzoekskosten en mogelijk vermeerderd met verzenkosten. 

 • Oudeweg 11
 • 9608 PJ WESTERBROEK
 • 0623442400
 • info@totalconfusion.nl

© TC-PRO | Total Confusion